Citatet:

"Et land, der accepterer abort, lærer ikke sit folk at elske, men anvender vold for at få, hvad det ønsker sig. Det er derfor, at den største ødelægger af kærlighed og fred, er abort." Moder Teresa

17 maj 2014

Vælg dit barns køn

For mellem 10.500 og 45.000 kr. kan par på en dansk klinik på Cypern modtage behandling og selv vælge, om deres kommende barn skal være en dreng eller en pige. I Danmark er det ikke tilladt at sortere børn efter køn ved kunstig befrugtning, og arrangementet kritiseres kraftigt af både politikere og fagfolk, bl.a. Jordmoderforeningens formand, Lillian Bondo, der mener at det kan skade et barn at vide, at det er blevet valgt frem for et andet barn pga. sit køn.
Det er godt at se politikere og fagfolk, der ikke bare ser på et barn som et produkt, men som et lille levende væsen, der skal have lov til at kommer til verden, som den han eller hun er.
Men hvorfor kun beskytte de ufødte, der angribes på deres køn? Hvad med dem, der bare kommer på et forkert tidspunkt, dem, der ikke helt er råd til eller dem, der har den forkerte far? Kan det ikke også skade det fødte barn at vide, at det blev 'sparet', mens en bror eller søster blev aborteret, fordi familien havde problemer?
Kom på banen politikere og fagfolk - her er en sag, der er værd at kæmpe for: Ethvert barn skal have den samme chance i livet!